Om Balilampen.dk

Med en original eksklusiv oxideret kobber lampe fra Balilampen.dk kan du være med på den eftertragtede indretnings og boligtendens, der rammer Danmark for tiden. Det er blevet rigtigt populært at eje en af vores lamper, så vælg den størrelse og farve som du bedst kan lide og giv din bolig et personligt og unikt udtryk.

Hvem er vi ?
Velkommen til vores Danskejet webshop, som sælger Balilamper i hele Norden på et og samme sted. Balilampen.dk er en del af Guma Gruppen ApS, som er en førende e-handelsvirksomhed i Danmark med flere webshops  Juletrommen, Streetplay.dk, Soccerplay.dk, Shoeinbox.dk og Sneakerssupply.dk 
I tæt relation med vores mange kunder bestræber vi os hele tiden på at udvikle og tilbyde den bedst kundeoplevelse og det bedst udvalg af Balilamper samt tilbehør. Kunden er altid i fokus hos Balilampen, så derfor kan du altid forvente troværdig service og ingen slinger i valsen. Balilampen.dk har hovedkontor i Kastrup på Amager, hvor vi afsender alle vores produkter fra eget lager til samtlige Nordiske lande.

Pas på kopier:
Desværre findes der kopier af Balilampen på nettet, som ikke er oxideret, men hvor overfladen af lampen er malet, så den ligner en Balilampe.

Loftlampe, blå oxideret lampeskærm. Hemmingsen Interiør
Denne lamper er en KOPI af en rigtig balilampe. Lampen kan købes billigt på nettet. Overfladen er malet og ikke  Oxideret som en original balilampe fra Balilampen. Lampen er fremstillet i messing og IKKE kobber. Vær på vagt.

 

Hos Balilampen.dk sælger vi kun de originale balilamper. Vi står 100% indenfor kvaliteten.

Fremvisning i Kastrup:
Ønsker du at se en rigtig Balilampe, er du altid velkommen til at kontakte os for en fremvisning før et køb.
Send os en SMS på 28962909 og vi kontakter dig hurtigst muligt for aftale omkring fremvisning.

Kvalitets Bali lamper til fabrikspriser.
Alle Balilamperne bliver fremstillet på vores fabrik i Indonesien, så derfor kan vi også tilbyde Balilamper til en lavere pris i forhold til andre udbydere i Danmark, da vi ikke har nogen mellemled på vores lamper.
Alle vores Balilamper gennemgår ALTID en streng kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken med kurs mod vores lager i Kastrup. Alle Balilamperne er håndbanket og fremstillet af kobber i hånden som tydeligt ses på indersiden af lampen, som samtidig gør lamperne unikke og flotte i hjemmet. Du vil sikkert opleve at lamperne ikke altid er helt ens i overfladen, men det giver et flot spil på overfladen. Hver Balilampe gennemgår en oxideringsbehandling som gør at den får sit helt eget unikke look. Lamperne giver et smukt udseende og behaligt lys som du kan få glæde af i dit hjem.

Balilamperne findes i fire størrelser og tre farver.
Vælg mellem en balilampe med en diameter på enten 25 cm, 35 cm, 45 cm eller 50 cm.

Højde ved små og store lamper
En god tommelfingerregel ved ophængning af lamper over spisebordet er, at store lamper ca. skal hænge i en højde af 60 – 75 cm fra bordets flade til lampens underkant. Små lamper kan hænges lidt lavere i omkring 55-65cm højde over spisebordet. Det er vigtigt at man giver mere plads til store lamper, da de ellers kan forstyrre rummet over bordet for meget.

Balilampen.dk
Egensevej 23, Port 6
2770 Kastrup
Danmark
CVR: 2708568
TLF: 28962909

AGRIA 1063 Pull up Banner OFFER AW.indd - Soccerplay.dk                                                                                                            SE VORES ANMELDELSER LIGE HER

Scroll to top
X