Tilbud

Eksklusiv Juletræsfod Skjuler – Julegrøn og Guld

Original price was: kr. 895,00.Current price is: kr. 595,00.

Denne skjuler til juletræsfoden kan forbedre dit juletræs udseende og skabe den perfekte julestemning hjemme i stuen. Skjuleren er robust og kan genbruges år efter år. Juletræsskjuleren passer til alle slags fødder til juletræer. Dansk design når det er bedst og med en masse glimmer og glitter. Hver skjuler er håndmalet samt håndbanket for at opnå det smukke udtryk på ydersiden af trommen, så ingen af dem er fuldstændig ens, hvilket også er med til at gøre hver skjuler hel unik og flot. Derfor kan trommen godt have lidt skævhed og mærker. Men det har også sin charme.

6 på lager

Varenummer (SKU): Julegrøn - Guld - Hvid - A0113 Kategori: Tag:

Juletræsfod Skjuler – Julegrøn

Køb en smart Juletræsfod & Bundskjuler.
Denne skjuler til juletræsfoden kan forbedre dit juletræs udseende og skabe den perfekte julestemning hjemme i stuen. Skjuleren er robust og kan genbruges år efter år.

Hvis du har tænkt dig at pynte dit juletræ efter alle kunstens regler ? hvorfor så ikke pynte bunden af juletræet på en utrolig smuk og elegant måde med denne håndlavet juleskjuler, der vil dække hele foden på juletræet. Det er en meget smart og overskuelig måde at få juletræet til at ligne en million. Du får fuld bunddækning og kan lave et dekorativt statement  overfor familien og venner. Her er en friske og trendy ide fra Happy Christmas. Denne julefodsskjuler er en perfekt afslutning på dit juletræ med sit funklende og trendy look.
Bundskjuleren er fremstillet i galvaniseret håndbanket stål samt håndmalet på begge sider af produktet. Skjulerne kan skilles i to dele for nem nedpakning efter julen. Juletræsskjuleren passer til alle slags fødder til juletræer. Pas godt på din skjuler, så den kan gå i arv i familien. Dansk design når det er aller bedst og med en masse glimmer og glitter.

  • Farve: Grøn, Guld og Hvid.
  • Materiale: Galvaniseret stål.
  • Diameter, top: 45 cm.
  • Diameter, bund: 60 cm.
  • Højde: 26 cm.
  • Designet i Danmark

 

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eksklusiv Juletræsfod Skjuler – Julegrøn og Guld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *